Klusjesmannen  en -vrouwen

Ja ook ik, die bijna alles kan, heb zo af en toe iemand nodig die iets voor me kan doen.

En na veel dralen heb ik vorig jaar een keer de stoute schoenen aangetrokken en via Peter Heemskerk gevraagd of er iemand was die voor mij een klusje kon doen.

En ja hoor, op zaterdagmorgen kwam er een grote tractor voorrijden met de heer Ton van Saase aan boord. Voorop een grote kubkist. Bleek dus zijn gereedschapskist te zijn. Daar haalde hij heel leuk zijn boor en alle andere benodigdheden uit tevoorschijn.  Als je langs mijn huis loopt dan zie een keurig bruin hekje. Dankzij Ton.

En toen, na alle regen, mijn poort niet meer op slot kon, heb ik gewoon nog een keer de klusjesdienst ingehuurd. Geweldig mijn slot doet het weer. Nu zijn dat klussen die buiten gebeuren, maar er zijn ook klusjes die binnen moeten gedaan worden. Schilderijtje ophangen kraanleertje vervangen, noem maar op. Maar ook computer- en telefoonproblemen zijn soms heel irritant en ook daar zijn mensen voor die er wat meer van weten dan ikzelf.

Gewoon niet schromen als er iets is wat u niet zelf durft of kan. We hebben ze niet voor niets gevraagd. En ze doen het allemaal met heel veel plezier. Ans Borst