Interview Ineke Vink

Wat Ineke Vink zo leuk vindt bij de Seniorenclub.

Verhaal van Ineke:

Nu laat ik het zo zegen:  voor mij is het een toekomstgerichte bezigheidstherapie. Daar bedoel ik mee te zeggen: door mij nu aan te sluiten bij de Senioren De Zilk en zo vertrouwd te worden met de mensen die daar bij zijn, vul ik de dagen al met activiteiten die ik leuk vind en als ik dan alleen zou komen te staan hoef ik niet in een gat te vallen maar ga ik door met wat ik al doe en dat is heel veel.

Zo vind ik het koersbal op de woensdagochtend erg leuk en bijzonder leuk is het dan bij de inloopochtend op de 3e woensdag van de maand, want daarna is er ook en lunch, zo gezellig, met mensen die een hechte club vormen, het voelt als een grote familie. De lunch daarna van Kees is altijd een verrassing,

Maandag klaverjassen. En op de 1e woensdag van de maand kienen met “diner” erna. Mijn man is niet zo actief bij de senioren maar  wandelt elke maandagochtend en  gaat graag mee naar het lunchen en het diner. Het zijn wel vaak dezelfde mensen waar je wat mee doet,  maar dat maakt het juist zo gezellig.

Wat ik ook erg leuk vind is een bezoek van sinterklaas en de kerstviering. Voor mij zijn al deze activiteiten een uitje waar ik erg van geniet.