Reuring

Reuring is er voor iedereen, jong en ouder, het is een vrije inloop. Reuring is een mooie plek om je talenten te ontdekken, een praatje te maken of om gewoon een bakje koffie te drinken. Wij vinden het gezellig om jou te zien, je bent van harte welkom! Fijn dat je er bent! Loop gerust een keer naar binnen. Elke maandag is er Reuring in De Zilk van 10.00-14.00 uur, adres; Sportlaan 34a postcode 2191XH.

*Je kan gratis sporten met de Buurtsportchoach van 10.00-11.00 uur

*Je kan meedoen met een creatieve activiteit, bingo etc. maar het moet niet. Aanwaaien voor een praatje is ook goed, je kan bij Reuring ook gewoon even ZIJN.

*Je ontmoet dorpsgenoten, er heerst een warme sfeer. Om 13.00 uur is er een maaltijdsoep voor €2,- of een warme maaltijd voor €3,- euro. Je kan ook een maaltijd extra kopen om mee naar huis te nemen.

Er is Reuring in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk, op elke locatie van Reuring werken professionals uit de zorg. In In Noordwijk is er Reuring in het zwembad voor mensen met NAH en/of beginnende dementie op de woensdag in de even week. Er is een project tegen eenzaamheid in De Wieken en in `t Trefpunt. Mensen ontmoeten staat hierin centraal. Samen ben je niet alleen, fijn om samen een warme maaltijd te nuttigen, mooie gesprekken te voeren en kennis te maken. Reuring biedt educatie aan, er zijn diverse trainingen zoals E.H.B.O, positieve psychologie, koken met mannen, de Gelukskoffer, autisme en tevens prikkelverwerking, gezondheid en voeding, geld en budgetcoaching.

Voor meer informatie zie www.reuringnoordwijk.nl of bel 0650610135

Welkom!