Theaterdiner  ”Moord heeft geen calorieën”

Zaterdag 5 oktober 16:00 uur

Rond 1 oktober is er jaarlijks de Nationale Ouderendag.  De vorige jaren hebben we rond die datum leuke dingen gedaan. Twee jaar geleden konden we luisteren naar Marjolein Meijers en haar mannen in Noordwijk. Vorig jaar trad ons Shantykoor op waarna Frénk van der Linden voorlas uit eigen werk. Dit jaar moeten we pas op de plaats maken. Ons banksaldo laat niet toe om een mooi feest van te maken. Maar er is een leuk alternatief!

Kees Klein meldde ons dat hij op 5 oktober a.s. een theaterdiner organiseert. Toneelvereniging De Korenbloem speelt dan voor ons “Moord heeft geen calorieën”. Maar het is niet zomaar een toneelstuk. Tussen de bedrijven door serveert hij een driegangendiner. Kees sponsort ons, door de kosten van de Toneelvereniging voor zijn rekening te houden. Bovendien wil hij de prijs van koffie/thee, driegangen diner en drankje laag houden: € 27,50!

We beginnen om 16:00 uur. Toneelstuk + diner gaan zo’n 3,5 à 4 uur duren.

Het is uiteraard belangrijk om te weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen. Het strookje op pagina 9 is dus van groot belang. Dat kunt U ingevuld inleveren bij Sonja Verloop uiterlijk vrijdag 27 september. Het betalen van de kosten doet U op de avond zelf bij Kees Klein.